Nooit meer Zorgen of Stress Review E-cursus

Ontvang GRATIS ons e-book met 21 mindfulness oefeningen

Met deze oefeningen ga jij je stress, angst en somberheidsklachten verminderen
Minder stress
Share on facebook
Delen
Share on twitter
Tweeten
Share on pinterest
Pinnen

Nooit meer Zorgen of Stress Review E-cursus

In deze review gaan we eerst na wat zijn ook alweer spanningen en wat is daar de oorzaak van. Vervolgens bekijken we hoe we omgaan met deze spanningen. En dan gaan we zien of de E-cursus Nooit meer Zorgen of Stress geschikt is om te helpen stress te laten verminderen of helemaal te laten verdwijnen.

Veel voorkomende spanningen

Wanneer je te maken hebt met veel stressvolle situaties, dan ervaar je spanningen, die je zowel lichamelijk als geestelijk voelt. Stressmomenten geven een bepaalde spanning aan je lichaam. Bij sommige aangelegenheden is dat juist oké. Zit je voor een belangrijk tentamen, dan mag je best een beetje gespannenheid voelen. Dat zorgt er juist voor dat je op je allerbest bent. Stress wordt door het stress-hormoon cortisol in de bijnieren aangemaakt. Je bent dan alert en zal goed kunnen reageren op bepaalde situaties. Spannende zaken als bijvoorbeeld een speech moeten houden of je handtekening zetten bij de Burgerlijke Stand, kunnen een zekere mate van druk opleveren. Dit is echter gezond en verdwijnt weer, nadat de handeling achter de rug is. Het is niet erg om even ergens buikpijn over te hebben. Daar wordt je sterk van.

Cursus nooit meer zorgen of stress

Andere oorzaken van spanningen

Stresssituaties kunnen op een vervelende manier invloed uitoefenen op een persoon. De een kan beter tegen een bepaalde gebeurtenis, dan de ander. Trek jij je snel iets aan en blijf je hangen in een bepaald stressmoment, dan kan dit een negatief gevolg hebben voor zowel je lichamelijk als geestelijk welzijn. Het hormoon cortisol welke hier verantwoordelijk voor is, wordt niet meer afgebroken en blijft voortdurend in je lijf aanwezig. Het is natuurlijk niet gezond wanneer je constant op een te hoog alert level zit. Dit uit zich op den duur in een burn-out. Uitputting, hoofdpijn en geheugenproblemen zijn het gevolg.

Tips bij een chronisch overspannen gevoel.

Een aantal adviezen wanneer je geveld bent door een burn-out zijn o.a.:

 • Probeer veel te slapen en vermijd een overdaad aan prikkels
 • Sporten kan helpen om een burn-out te voorkomen. Ga echter niet met een burn-out volledig los in de sportschool. Doe het rustig aan en maak wanneer je het kunt een dagelijkse wandeling.
 • Probeer een bepaald ritme aan te houden. Slaap niet tot 10 uur in de ochtend, wanneer je dit eerder ook niet deed, maar sta gewoon op tijd op. Ga ook niet te laat naar bed.
 • Probeer multitasking te voorkomen en doe één ding tegelijk.

Mindfulness

Kort gezegd betekent mindfulness dat je moet leven met aandacht. Aandacht voor je lichaam en voor je geest. Voor veel mensen een moeilijke opgave omdat er een ontspanning voor nodig is om dit te bereiken. Onderga je mindfulness, dan stop je met piekeren, vergeet je je zorgen en zal je dus minder stress ervaren. Je zit beter in je vel.
Leven met volle aandacht is moeilijk. De meeste mensen zijn niet bezig met het hier en nu, maar steeds weer met wat er de rest van de dag moet gebeuren. Zo kun je eigenlijk ook niet echt genieten van bepaalde momenten. Als je steeds in gedachten hebt dat je straks boodschappen moet doen, je bibliotheekboeken op tijd moet inleveren en o,ja nog even je vriendin moet appen of bellen, dan ben je steeds in de toekomst bezig om te bedenken of alles wel goed komt. Mindfulness ervaren is genieten van het moment, kijk maar eens op onze website bij andere blogs. Deze manier van ontspannen geeft goede prestaties en zorgt voor meer focus op het moment.

Voordelen zijn:

 • Verlaagt de spanningen in het dagelijks leven. Bedenk het maar, gezin, werk, sociale contacten enz.
 • Zorgt voor meer productiviteit
 • Grotere focus, dus het bespaart tijd
 • Een gelukkiger leven, meer genietmomenten
 • Je leert om van elke situatie iets moois te maken
 • Je zal kleine dingen meer gaan waarderen en er ook daadwerkelijk van gaan genieten

Dit alles kan worden bereikt met eenvoudige, maar zeer effectieve technieken.Online-cursus-nooit-meer-zorgen-of-stress

Online e-cursus

Om op een prettige manier je zorgen kwijt te raken, is het prettig om een online cursus te volgen. Online leren heeft als voordelen dat je in je eigen omgeving alles tot je kunt nemen en je de deur niet meer uit hoeft.
Tob je veel over de toekomst of ben je steeds met het verleden bezig? Negatieve gedachtes, onrustig of nerveus? Dan ben je niet de enige. Veel mensen hebben tegenwoordig last van dit soort verschijnselen. Het heeft alles met de tijd te maken waarin wij leven. We gunnen ons geen rustmomenten en denken, ach als ik over 3 maanden met vakantie ga, dan zal ik wat aan mijn spanningen gaan doen. Dan kan je echter te laat zijn en al met een burn-out zitten. Je hebt dan misschien wel helemaal geen zin meer in die vakantie. Schuif je spanningen niet voor je uit, maar begin er vandaag nog aan. Online is ontzettend veel mogelijk.

De basis van een gelukkig leven

De basis van een goed leven, zit hem in hoe jij je voelt. Zit je goed in je vel dan pas kan je een gelukkig leven leiden de E-cursus Nooit meer Zorgen of Stress kan je op weg helpen om:

 • Innerlijk tot rust te komen
 • Meer ontspanning te krijgen
 • Je krijgt veel meer energie en voelt de vrijheid van loslaten
 • Geeft innerlijke kracht en vertrouwen in het leven
 • Laat je positief denken en je zorgen vergeten
 • Je krijgt een stap voor stap begeleiding
 • Gegarandeerde resultaten

Review-nooit-meer-zorgen-of-stress

Begeleiding bij E-cursus Nooit meer Zorgen of Stress

Newstart.nl heeft professionele coaches in dienst die jou stap voor stap begeleiden naar een goed eindresultaat. De verantwoordde, didactische lesstof en een jarenlange ervaring op het gebied van mindfulness zorgen voor de beste begeleiding je je maar kunt wensen.
Door je te leren hoe je met je drukke leven en ontspanning moet omgaan bereik je een ander niveau in je leven en ga je de dingen anders interpreteren.
Meer dan 15000 cursisten hebben hun zorgen aan de kant gezet en zijn een meer zorgeloos en minder stressvolle periode in hun leven gestart, door deze online cursus te gaan volgen. Kijk voor hun bevindingen op de website.
Online leren is ontspannen omdat jij zelf bepaalt wat het tempo van de lessen is. Er zijn in totaal 19 lessen en een extra e-book. Wanneer je ook daadwerkelijk alle lessen en oefeningen volgt en je staat positief tegenover een stap voor stap begeleiding, dan zal je vanzelf een mens zonder stress worden, dus zonder angsten en twijfels. Je zult meer van het leven genieten en een zorgeloos bestaan kunnen opbouwen.

Wat is de prijs en wat zijn de voorwaarden?

De complete cursus wordt aangeboden voor een totaalbedrag van € 169,- maar via deze kortingspagina betaal je slechts € 59,-. Ook geeft Frank de Moei 100% garantie. Mocht het niet bevallen binnen de garantietermijn, dan ontvang je direct je geld terug.

Extra

Bonus 1 Het e-boek Inzicht in je Kracht! inzicht-in-je-kracht (Waarde: € 25,–)

56 Pagina’s inspiratie over persoonlijke kracht en inzicht in verandering: Tien redenen waarom je doel nog niet is bereikt. De enige echte weg naar verandering. Meer inzicht in je uitdaging. Het geheim van een goede basis. Stel je succes niet langer uit. De drie beste tips voor een ontspannen leven. Pluk de dag. Positiever denken. Wat we eigenlijk willen. Creëer blijvend Zelfvertrouwen. De juiste mentaliteit voor succes. In je passie ligt je kracht (en nog veel meer…)

Online-coachingBonus 2 Eén E-Mail Coachingssessie (Waarde: € 25,–)

Mocht je naar aanleiding van de cursus relaties verbeteren nog een persoonlijke vraag hebben, dan kun je contact opnemen voor een coachingsessie per e-mail. Ik beantwoord dan zo snel mogelijk je vraag en help je verder door het geven van een inzicht, suggestie, conclusie of verdiepende tegenvraag.

Eindoordeel

Voor de kennis en aandacht die je krijgt tijdens deze 9 weken durende cursus vind ik het bedrag zeker niet te hoog. Deze prijs vind ik super netjes. Voor deze investering ontvang je elke dag een e-mail met kennis, tips en aanknopingspunten om een zo relaxed mogelijke levensstijl te ontwikkelen. De cursus heeft meer inhoud dan enkel geschreven stukken. De audio en video’s zorgen ervoor dat het bedrag naar mijn mening hoger had kunnen zijn. Daarom durf ik te stellen dat de investering voor niemand een probleem hoeft te zijn en daarom is deze training voor iedereen toegankelijk.

Wilt u meer weten over 'Mindfulness voor het dagelijkse leven'?

Al meer dan 1749 mensen zijn u voor gegaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang GRATIS ons e-book met 21 mindfulness oefeningen

Met deze oefeningen ga jij je stress, angst en somberheidsklachten verminderen