Kerstcadeaus: Mindfulness boeken

Ontvang GRATIS ons e-book met 21 mindfulness oefeningen

Met deze oefeningen ga jij je stress, angst en somberheidsklachten verminderen
Minder stress
Share on facebook
Delen
Share on twitter
Tweeten
Share on pinterest
Pinnen

Kerstcadeaus: Mindfulness boeken

Het is bijna zover de tijd van gezellig samen zijn, want het is bijna Kerst, en wat hoort er bij Kerst? Precies, kerstcadeaus. De speurtocht naar een cadeau voor kerst is vaak niet zo makkelijk. Graag help ik je deze kerst met het kopen van kerstcadeaus, zodat jij de ‘gelukkige’ een weergaloos en een onvergetelijk mindfulness boek kan geven. Jij bent dan op tijd klaar met kerstcadeaus kopen en heb je geen stress voor kerst

Kerstcadeaus: Mindfulness boeken

Of je nu je liefste, familie of vriend wilt verrassen: tussen deze 4 pareltjes zitten vast de perfecte kerstcadeaus!

Leven zonder Stress – Een nuchtere gids voor geluk

Leven zonder stress - Patrick Kicken

Patrick Kicken was succesvol radiomaker voor o.a. Radio Veronica en 3FM.  In Leven zonder Stress gaat Patrick antwoord geven op op de vraag hoe je meer rust krijgt in je leven. Patrick is ervaringsdeskundige, van het ene op andere moment ging het mis, hij kreeg meerdere burn-outs en moest zijn gedachten over succes fundamenteel aanpassen. Naar zijn vraag op antwoorden interviewde Patrick Kicken voor zijn podcast Leven zonder stress honderden experts, onder wie Byron Katie, Eckhart Tolle, Guido Weijers en Lisette Thooft. In dit boek deelt hij zijn kennis die ontstonden uit de boeiende gesprekken die hij met hen had. Lees wat hij leerde over:

  • geluk
  • liefde
  • zelfvertrouwen
  • geld
  • angst
  • stress en rust.

Voor wie: Dit boek is een aanrader voor een familielid of vriend die helemaal opgaat in zijn carrière. 

Titel: Leven zonder Stress
Auteur: Patrick Kicken
Aantal pagina’s: 208
Prijs Paperback: 21,99 euro
Ebook: 12,99 euro

Steeds leuker – Schrap de ellende en ontdek de korte route naar een leuker leven

Steeds Leuker - Jelle Hermus

“Jelle Hermus is op een missie om Nederland leuker, blijer en liefdevoller te maken in kleine praktische stappen. Hij inspireert jaarlijks ruim 7 miljoen mensen via zijn website soChicken.nl, waar het draait om broeden op een leuker leven.

Er zijn heel wat boeken die ik heb gelezen in de categorie zelfhulpboeken, maar dit boek van Jelle ben ik nog niet eerder tegengekomen. Van nature ben ik niet positief ingesteld (eigenlijk ben ik een rasechte pessimist) maar dit boek helpt mij écht om het leven wat vrolijker en onbezorgder te maken! Ook zijn humor en metaforen die Jelle gebruikt maken het luchtig en krijgt hij het voor elkaar dat ik af en toe de slappe lach krijg.  

Voor wie: dit boek is het ideale kerstcadeau voor mensen die geboren zijn in de 80’s & 90’s. 

Titel: Steeds Leuker (Inclusief gratis online cursus)
Auteur: Jelle Hermus
Aantal pagina’s: 288
Prijs Paperback: 15,00 euro
Ebook: 12,99 euro
Luisterboek: 20,00 euro

Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt – rust vinden in een drukke wereld

Mindfulness boek

Haemin Sunim is een boeddhistische monnik, geboren in Zuid-Korea, die voor zijn studie naar Amerika verhuisde en daar studeerde. Hij doceert boeddhisme aan Hampshire College en woont afwisselend in New York en Seoul. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke boeddhistische leermeesters van dit moment.

Dit boek kan het best worden omschreven als; een hartverwarmend positief boek. Dit boek is makkelijk leesbaar en zeker geschikt om te herlezen, want dit is typisch zo’n boek dat je niet in één keer uitleest. Het boek wordt opgesierd met kleurrijke illustraties waar je blij van wordt.

Dit inspirerende boek laat je anders kijken naar de wereld om je heen. Daardoor zet het je wereld op zijn kop omdat je met je neus op de feiten wordt gedrukt.

Voor wie: Iedereen! Deze auteur heeft de gave om alles in begrijpelijke taal uit te leggen, dat iedereen dit zou moeten lezen. 

Titel: Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt
Auteur: Haemin Sunim
Aantal pagina’s: 280
Prijs Paperback: 15,99 euro
Ebook: 5,99 euro
Luisterboek: 14,99 euro

Mindfulness Meditatie CD, 21 dagen training

Mindfulness meditatie CD 21 dagen training

Lees je niet graag? Dan is deze deze 21 dagen Mindfulness Meditatie training CD een aanrader. Want je zal meer rust krijgen, in balans komen, beter kunnen doorslapen en meer in het hier en nu bezig zijn. De luister training is ontworpen door Psycholoog en Mindfulnesstrainer Merel Gerrits. 

Alle luister oefeningen worden begeleid door rustgevende muziek. De cd bestaat uit 21 luisteroefeningen opgedeeld in 3 gedeeltes van elk 7 luister meditaties. 

Gedeelte 1: De basis mindfulness oefeningen vanuit de Mindfulness Based Stress Reduction training (MBSR) zoals de ademhaling, bodyscan en luisteren naar geluiden. Met gedeelte 1 ervaar je meer bewust zijn, aandacht, geluk en rust.

Gedeelte 2: Mindfulness vervolg oefeningen zoals mediteren met gedachten, loslaten en tot rust komen en omgaan met moeilijkheden. Met gedeelte 2 ervaar je ontspanning, voel je meer energie, kun je (weer) loslaten en ben je positief veranderd. 

Gedeelte 3: Verdiepingen Meditaties (Vipassana Meditatie ) gericht op jouw zelfbewustzijn en het volgen van je hart. 

De totale duur van oefeningen op de cd is 272 minuten. (4,5 uur). 

Voor wie: Iedereen die lezen lastig vind! of mensen die niet naar een mindfulness training willen gaan

Titel: Mindfulness Meditatie CD, 21 dagen training
Auteur: Merel Gerrits
Speelduur: 4,5 uur 
Prijs: 34,95 euro

Nog meer tips voor kerstcadeaus?

Of je nu je liefste, familie of vriend wilt verrassen: tussen deze 4 pareltjes zit vast het perfecte kerstcadeau! Wanneer je na het lezen van één van de mindfulness boeken aan de slag wil gaan, om meer in het nu te gaan leven, is wellicht de online cursus Mindfulness voor het dagelijks leven van Rolf ook iets voor je.

review cursus mindfulness voor het dagelijkse leven

Niets geen groepslessen, geen locatie waar je heen hoeft, gewoon in je vertrouwde omgeving op jouw tempo mindfulness leren, d.m.v. video- en audiomateriaal

Wilt u meer weten over 'Mindfulness voor het dagelijkse leven'?

Al meer dan 1749 mensen zijn u voor gegaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang GRATIS ons e-book met 21 mindfulness oefeningen

Met deze oefeningen ga jij je stress, angst en somberheidsklachten verminderen