Cursus Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven review

Ontvang GRATIS ons e-book met 21 mindfulness oefeningen

Met deze oefeningen ga jij je stress, angst en somberheidsklachten verminderen
Minder stress
Share on facebook
Delen
Share on twitter
Tweeten
Share on pinterest
Pinnen

Cursus Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven review

Via een vriendin ben ik in aanraking gekomen met de 8-weekse cursus Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven. De ontwikkelaar van dit programma is Rolf van Baalen. Voordat we de cursus verder bespreken wil ik kort iets vertellen over, wie Rolf van Baalen is?

Rolf van Baalen

Rolf van Baalen heeft samen met Melanie Poldervaart het bedrijf Happy With Yoga wat ook de naam van hun website is. Het bedrijf is geregistreerd bij de kvk (Kamer van Koophandel) en op hun verkooppagina is bij de algemene voorwaarden meer informatie te vinden. Het bedrijf is dus valide met betrouwbare personen aan het stuur.

Rolf van Baalen

Rolf is Mindfulness en Yoga docent met inmiddels ruime ervaring. Rolf doet naast Yoga veel met Mindfulness en is Level II Wim Hof Methode (Iceman) instructeur. Zijn opleidingen heeft hij gehad in Bali, Cambodja, Polen en Nederland.

Rolf heeft al eerder de online cursus ‘Yoga stap voor stap’ uitgebracht, daarna volgde Mindfulness Voor Het Dagelijkse leven. Met deze cursus heeft hij een groot bereik gecreëerd. Rolf heeft in een paar jaar tijd een degelijk bedrijf opgebouwd.

Voor wie is de cursus Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven geschikt?

Volgens Rolf is Mindfulness voor iedereen die een investering wil doen in de kwaliteit van zijn of haar leven. Je hoeft niet aan speciale eisen te voldoen om mindfulness toe te passen. Voor wie is mindfulness geschikt? Er hangen dus geen speciale voorwaarden aan een training mindfulness. Maar wanneer kan mindfulness interessant zijn voor jou? Rolf heeft het over mensen die zich herkennen in de volgende zaken:

 • minder met gedachten bezig willen zijn (ook wel het zogenaamde piekeren);
 • beter willen leren omgaan met moeilijke emoties (denk aan zware periodes, bijvoorbeeld overlijden in je naaste omgeving, ziekte, scheiding);
 • last van stress, burn-out of depressieklachten;
 • zich in een druk leven beter staande wil houden;
 • meer momenten willen met genieten en rust;
 • bewuster dingen willen beleven (vooral in het nu);
 • intenser willen genieten van het leven.

Je ziet dat mindfulness eigenlijk voor iedereen -en dus ook voor jou- interessant is. Het beïnvloedt namelijk positief je (manier van) leven. Op deze manier zegt Rolf het probleem een op eenvoudige manier aan te pakken en zonder het gebruik van medicijnen.

‘Wat fitness is voor je lichaam is mindfulness voor je geest’ -Rolf van Baalen-

Overzicht van de inhoud online cursus ‘Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven’

Wie denkt dat een mindfulness training alleen klassikaal kan worden gevolgd heeft het mis. In de beslotenheid van je eigen vertrouwde en veilige omgeving kun je met behulp van laagdrempelige oefeningen en opdrachten tot opperste mindfulness komen. Daar hoef je echt de deur niet voor uit.

Hoe ziet het “leerprogramma” er uit? Gedurende acht weken kun je – onder andere – het volgende verwachten:

 • video en Audiobestanden om Mindfulness oefeningen te illustreren en te begeleiden;
 • dagelijkse e-mails met gedetailleerde mindfulness oefeningen;
 • ongeveer 30 minuten per dag Mindful bezig zijn met deze oefeningen;
 • wekelijks specifieke Mindfulness aspecten nader bekijken;
 • nieuwe gewoonten aanleren die Mindfulness bevorderen
 • extra informatie om je dagelijks leven meer Mindful te maken

review cursus mindfulness voor het dagelijkse levenExtra

Bovenop bovenstaande cursus ontvang je er van Rolf een gratis bonus cadeau (t.w.v. € 27,00) bij, een ebook ‘Mindfulness op het werk, van stress en chaos naar plezier en passie’

In het vierde kwartaal van 2018 hadden bijna 8,9 miljoen mensen betaald werk. Dat is meer twee op de drie Nederlanders in de leeftijd van 15 tot 75 jaar.
Daarom bedacht Rolf dat het nuttig zou zijn om een ebook te schrijven over mindfulness op het werk.

Veel van onze stress en frustraties komt mede door ons werk, dit ebook kan ervoor zorgen dat we meer plezier ervaren op ons werk.

Deze korte cursus duurt zeven dagen en is een goede toevoeging op de cursus ‘Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven’.

Wat zijn de ervaringen van deze cursus?

Volgens Rolf zijn de voordelen van Mindfulness inmiddels wetenschappelijk bewezen
De voordelen na het volgen van deze cursus zijn dan onder andere:

 1. minder stress en betere emotionele balans
 2. toename in creativiteit
 3. het nemen van betere beslissingen
 4. betere focus en concentratie
 5. betere en kwalitatievere nachtrust
 6. meer controle over het autonome zenuwstelsel
 7. verhoging van het algehele gevoel van geluk

Maar wat zijn de ervaringen van mensen die deze cursus hebben gevolgd?
Er zijn op het web voldoende ervaringen te vinden over dit programma. Op de website van Rolf zijn er ook ervaringen gedeeld van mensen maar wij zeggen altijd die zijn minder betrouwbaar,want wij van WC eend enzovoort.

Op google en social media ben ik verder gaan zoeken naar ervaringen.

Om het makkelijk te maken heb ik een opsomming gemaakt van de positieve reacties die ik heb kunnen vinden:

 • Dankbaar
 • minder stress na één week
 • minder piekeren
 • rustiger in hoofd
 • meer plezier
 • laagdrempeligheid van de cursus
 • meer in het moment leven
 • nieuw leven gekregen

Slechte of afkeurende reacties heb ik niet kunnen vinden. Nu bestaat in dit leven 100% tevredenheid niet, maar deze mensen zijn in ieder geval niet zo erg teleurgesteld dat ze online een negatieve recensie hebben geplaatst. We mogen er dus vanuit gaan dat de meeste gebruikers van ‘Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven’ happy gebruikers zijn.

Wat is de prijs en wat zijn de voorwaarden?

De complete cursus wordt aangeboden voor een totaalbedrag van € 188,- maar via deze kortingspagina betaal je slechts € 47,-.

Voor de kennis en aandacht die je krijgt tijdens deze 8 weken durende cursus vind ik het bedrag zeker niet te hoog. Deze prijs vind ik super netjes. Voor deze investering ontvang je elke dag een e-mail met kennis, tips en aanknopingspunten om een zo relaxed mogelijke levensstijl te ontwikkelen. De cursus heeft meer inhoud dan enkel geschreven stukken. De audio en video’s zorgen ervoor dat het bedrag naar mijn mening hoger had kunnen zijn. Daarom durf ik te stellen dat de investering voor niemand een probleem hoeft te zijn en daarom is deze training voor iedereen toegankelijk.

Garantie

Wat wellicht ook nog een fijne bijkomstigheid is, is dat Rolf duidelijk aangeeft wanneer je na afloop van de cursus geen verschil merkt, je het totale aankoopbedrag terug krijgt.
Om die reden loop je dus geen risico dat je tegen een zeperd oploopt dus heb je niets te verspelen… Alleen maar te winnen!

Rolf kan deze garantie enkel en alleen geven als hij zelf 100% achter zijn cursus staat en er zeker van is dat het werkt.

Mindfulness-cursus-cover

Eindoordeel

Mindfulness online… werkt dat?
De cursus Mindfulness voor het Dagelijks leven wordt niet afgesloten met een examen. Desondanks is het slagingspercentage bijna 100% en het resultaat 1.000 keer meer waardevol dan een diploma of certificaat. Omdat een dagelijks leven dat meer relaxt is, minder gestrest, beter gefocust en gevuld met gelukkiger gevoel het allerbelangrijkste is!

Ik ben benieuwd of iemand van jullie de cursus mindfulness voor het dagelijkse leven heeft gevolgd. Laat in een reactie onder dit artikel weten, of dit jou geholpen heeft. Jouw ervaring kan ook anderen weer helpen, dus geneer je niet en laat het hieronder weten.

Ben jij overtuigd geraakt van de cursus ‘Mindfulness voor het dagelijkse leven’?

JA DAT BEN IK EN WIL MET KORTING DEZE CURSUS KOPEN!

Wilt u meer weten over 'Mindfulness voor het dagelijkse leven'?

Al meer dan 1749 mensen zijn u voor gegaan.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

 1. 4 weken geleden ben ik met bovenstaande cursus mindfulness voor het dagelijkse leven gestart. Tot nu toe heb ik veel nieuwe inzichten gekregen en probeer deze dagelijks toe te passen. En ik moet zeggen dan het mij echt al meer houvast in het leven heeft gegeven (geen broodje aap verhaal) AANRADER!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang GRATIS ons e-book met 21 mindfulness oefeningen

Met deze oefeningen ga jij je stress, angst en somberheidsklachten verminderen