Mindgym, sportschool voor je geest

Auteur: Wouter de Jong is een veelgevraagd spreker, trainer en consultant. Hij studeerde af in Nederlands recht en aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere GTST en Villa Achterwerk). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulness trainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

De ondertitel van het boek geeft het doel goed weer: ‘in 12 weken meer focus, rust én energie’. Een nuttig, fijner leven kan alleen behaald worden door mensen met een geestelijke gezondheid. Het boek is bedoeld als een handleiding. Verspreidt over twaalf weken wil Wouter in een gelijk aantal hoofdstukken de lezer mentaal trainen.

De twaalf hoofdstukken zijn op soortgelijke wijze opgebouwd. Iedere week start met een ‘warming-up’, een theoretisch gedeelte, gevolgd door een concrete training, om af te sluiten met een ‘cooling down’. Tussendoor krijgt de lezer nuttige tips, voorbeelden, aanwijzingen en bedenkingen, gekoppeld aan inspirerende citaten.

De lezer kiest het niveau van dagelijkse oefening, van ‘licht’ tot intensief waarbij een gratis te downloaden audiotrack zorgt voor de begeleiding. Zelfhulpboek voor mentale training met als doel een gezonde en gelukkige geest.

5/5

Ontvang GRATIS ons e-book met 21 mindfulness oefeningen

Met deze oefeningen ga jij je stress, angst en somberheidsklachten verminderen